Thursday, November 09, 2006

Heart Movie..

Hmm.. haritu aku layan citer Heart.. Kat Mesia dah tak hangat dah citer nih agaknya.. Aku, baru jek dapat tengok.. Tak kisah lah... janji dapat tengok.. Patut ar citer ni menjadi bualan hangat.. Best citernya.. Actually, taklah best mana.. The story line was so predictable.. Cam citer Hindustan pun ada jugak.. Tapi, pujian harus diberikan di atas olahan dan cara penyampaian yg bagus.. Walaupun pelakon utama hanya 3 orang.. Citer nih still can drag our attention until the end of the story.. (Walaupun dah tahu apa kesudahannya..).. Paling aku suka adalah scenery dan lagu2 dalam citer nih.. Cantik dan indah betul.. Something different lah utk citer Indonesia..

Aku dah lama dah nak buat Music box dlm blog aku nih.. Tp takder masa.. ecehh.. cam biznes woman lak.. heheee.. Tapi.. lepas tengok citer nih.. aku terus nak cari semua lagu2 dia utk dimuatkan dalam blog... Aku suka dengar muziknya yg sentimental tu.. Aku terus kenen2 Abg mintak tolong carikkan... Abg buat surprise.. Abg bukan sahaja dapat mencari semua lagu2 dalam citer Heart tu.. tapi Abg siap buatkan Music box sekali dlm blog aku nih.. yeayyyy.. "Thank you Yang..." Jangan risau.. InsyaAllah.. orang tak lupa berzikir...

Aku boleh tangkap leleh masa last2 tu.. Abg biasala.. tengok takder perasaan.. hehee.. sedih arrr... Di alam realiti, ada tak seorang sahabat yg boleh buat pengorbanan sedemikian rupa? hmmm... mungkin tidak...


0 Comments:

Post a Comment

<< Home

My Photo
Name:
Location: Rotterdam, Netherlands

26th*Female*Dutiful Mom to Firdauss Haqimie and Faithful wife to Mohd Fadzil*Malay Malaysian*Fulltime housewife*



Powered by Blogger