Saturday, November 04, 2006

Open House di Delft

Lepas shopping barang dapur kat pasar pagi tadi, Aku, Abg n Firdauss ke Open House di Delft. Wahhh.. mood raya gitu.. Berbaju kurung dan kebaya lagi masing2.. Ada jugak yg berbaju Melayu.. Macam2 makanan ada... Sambil makan Sambil layan citer Melayu.. Pergghhhh... sebijik cam kat Mesia..

Ada a few kenalans baru, Yanie, Huda, Idham dan Zam. Bertambah lagi kawan kat sini :) seronok betul memasing makan sambil berchit chat.. Tak rasa betul masa berlalu... Seperti biasa, kanak2 pun ada group sendiri.. Lega lah sikit bila Firdauss dah boleh join ngan abg2 dan kakak2 bermain.

Nak dekat 5 jam jugak lah kami berfoya2 kat rumah Gee tadi. Penat nih.. (penat makan). So, sampai sini dululah yer.. huwaarrggghhhh (menguap sampai berayor air mata). Teman nak berlayor lah ni ye.. Nanti2 lah teman update gambor ye.. eh.. teman cakap org kuala lah harini.. hmmm.. mesti sebab borak2 ngan Dora tadi nih.. terbawak2 sampai rumah.. "moh le kita.." hehehee...

Kat bawah ni ada video sket dari juruvideo yg amatur... hehehee.. next time we'll produce more quality video k.. sajer jer nak try nih... (cover line.. jgn tak cover...)




1 Comments:

Blogger Lina said...

Best filem Raya di Delft u all buat ni hehehe. Sure heboh betui noo..riuh rendah ekekkeke

8:46 AM  

Post a Comment

<< Home

My Photo
Name:
Location: Rotterdam, Netherlands

26th*Female*Dutiful Mom to Firdauss Haqimie and Faithful wife to Mohd Fadzil*Malay Malaysian*Fulltime housewife*



Powered by Blogger