Tuesday, December 19, 2006

Cuti-cuti Paris

Last week aku, Abg dan Firdauss ke kota Paris dan juga Disneyland Paris.

Memandangkan keadaan dan situasi tak membenarkan aku bercerita panjang.. aku sertakan video yg telah dicompile semasa aku berada di sana... Kali ni biarkan video berbicara :) Enjoyyy..




2 Comments:

Blogger iu @ wid.ayu said...

salam..hai.. musti besh jalan-jalan kat paris..iu da pergi dulu..tp kalau p time sejuk..grr.. x tahan maa.. p time spring besh.. tp bru je skali p dlu.. rasa nk p lai kalu de rezeki.. take care yer.. ;)

7:31 PM  
Blogger fauziah said...

Hi there!!

Saja drop comment here.. just love to read & see all d pixs here ;-) sejuk tak skg kat sana? Planning to go there maybe nx yr, insya allah kalau ada rezeki.. Selamat tk kalau kami anak beranak, jln2 without tour? i mean, ambik train to paris.. etc yg mcm i dgr frm friends..

Salam frm Riyadh, KSA
Gee,Harun

http://nagee6977.fotopages.com

2:57 PM  

Post a Comment

<< Home

My Photo
Name:
Location: Rotterdam, Netherlands

26th*Female*Dutiful Mom to Firdauss Haqimie and Faithful wife to Mohd Fadzil*Malay Malaysian*Fulltime housewife*



Powered by Blogger